Menu

Glen Dimplex Nordic AS og Oras AS inngår samarbeidsavtale for varmepumpeservice

Glen Dimplex Nordic og Oras har nylig inngått en avtale hvor Oras blir autorisert garantiverksted for ferdige systemer fra Glen Dimplex.

I tillegg til å bygge opp en egen serviceorganisasjon i Norge, har Glen Dimplex valgt å inngå en samarbeidsavtale for service på Dimplex varmepumper med Oras. Oras har på sin side øremerket spesielt personell som skal betjene Glen Dimplex og deres kunder. Disse spesialistene har allerede vært på inngående trening hos Glen Dimplex’ laboratorier og testsentre i Tyskland.

For Oras passer denne avtalen ypperlig, sier markeds- og utviklingsdirektør Anders Bredesen hos Oras. – Vi har en klar og tydelig uttalt strategi om å vokse betydelig innen service, og denne serviceavtalen glir rett inn i strategien. Samtidig er vi opptatt av å bidra til at våre kompetente medarbeidere utvikler seg faglig. Også i den sammenheng er det nok en fin match mellom strategi og handling for oss, avslutter Bredesen. Glen Dimplex er i ferd med å bli en sterk leverandør av varmepumper og andre fornybare oppvarmingsløsninger på det Nordiske markedet, men vil fortsatt ha fokus på leveransen av teknisk gode produkter. Vi anser at avtalen med Oras styrker posisjonen vår ytterligere i markedet, og at vi med vår sterke produktkunnskap i samarbeid med Oras sin sterke serviceorganisasjon skaper trygghet for kundene våre. Vi ser fram til samarbeidet med Oras som passer Glen Dimplex godt strategisk sier Geir Paulsen CEO i Glen Dimplex.

Oras er Norges ledende VVS-entreprenør med 14 avdelinger og en årlig omsetning på 1.4 milliarder kroner. Med våre 850 profesjonelle medarbeidere har vi erfaringen og gjennomføringskraften som trengs for å levere skreddersydde og kostnadseffektive vann-, energi-, og klimaanlegg til alle typer bygg i hele landet.

Glen Dimplex Nordic er en norsk bedrift som utvikler, produserer og selger energieffektive produkter og løsninger for varme og komfort. I nærmere førti år har Dimplex produsert og distribuert varmepumper til markeder over hele verden. Glen Dimplex Nordic’s produktsortiment for det nordiske markedet omfatter luft- og jordvarmepumper, samt viftekonvektorer med vann som varmebærer. Vi er i dag en komplett leverandør av oppvarmingsløsninger tilpasset nordiske forhold og kan tilby ulike løsninger for oppvarming av de fleste typer bygg.  

Kontaktperson Oras AS:
Anders Bredesen, Markeds- og Utviklingsdirektør, +47 924 63 000 / anders.bredesen@oras.no
 

Glen Dimplex Nordic:
Geir Paulsen (CEO) +47 90 03 44 35 / geir.paulsen@glendimplex.no

Andre pressemeldinger