Menu

Oras deltar i Ulven-utbyggingen

«Team Veidekke» hvor Oras inngår har vunnet innovasjonskonkurransen hos OBOS for boligutbyggingen på Ulven.

Ulven er et område rett nord for Oslo sentrum hvor det i dag hovedsakelig er kontorer, lager og logistikk. Dette området blir nå et attraktivt boligområde. Det er OBOS som står bak Ulven-utbyggingen som representerer ca 3000 leiligheter over de 10 neste årene. 

- Dette har vært en nokså annerledes og svært spennende tilbudsprosess for Oras, sier direktør Knut Sigvartsen.

- Det har på ingen måte vært en klassisk anbudsrunde, men en innovasjons- og utviklingskonkurranse i to faser. I prekvalifiseringsfasen valgte Veidekke å ta med seg Oras og et tverrfaglig team. Allerede i denne fasen måtte tilbyderne forplikte seg til å levere leiligheter som ligger godt under gjengs markedspris.

I selve innovasjonsfasen ble det foruten arkitektur lagt vekt på gode planløsninger, hvor kjøkken og bad vektlegges særskilt. 
For Oras som landets ledende VVS-entreprenør var det en spennende oppgave å finne løsninger innen rør og ventilasjon som innfrir disse kravene samtidig som miljøegenskaper, materialvalg og energibruk skal ivaretas.
 

- Vi ser virkelig frem til å realisere dette utfordrende prosjektet sammen med Veidekke og de andre partnerne, avslutter Sigvartsen.  

For ytterligere informasjon, kontakt
Direktør Knut Sigvartsen, mobil 974 87 587

Andre artikler